About us

Streetstyleonline.nl is opgericht door twee zussen. De website is ontstaan door hun interesse in social media, mode, trends, reizen,  en natuurlijk.. foood. Deze thema’s zullen jullie ook voornamelijk tegenkomen op de website. Naast dat wij ons richten op mode door middel van de webshop, richten wij ons ook op trends, reizen en hotspots door middel van wekelijkse blogposts en lookbooks.

De naam ‘streetstyle’ komt van mode en inspirerende outfits uit het straatbeeld. Voor de producten die wij aanbieden in de shop maken wij dan ook gebruik van straatobjecten en proberen wij hierdoor mooie streetstyle sfeerbeelden te creëren.

Tegenwoordig is er een hoop streetstyle te vinden bij onder andere bloggers en rondom de fashion weeks. Het gaat ons  om ‘ready to wear’ fashion.

Wij vinden het belangrijk om de actuele trends te volgen, jullie hiervan op de hoogte te houden, maar deze ook te verkopen voor een betaalbare prijs.

Streetstyleonline.nl richt zich op de ondernemende jonge vrouwen in Nederland. Het gaat om mode die zowel fashionable als comfortabel is en je dus terug ziet blijven komen in het straatbeeld.

Op deze manier hopen wij onze bezoekers/lezers te inspireren op verschillende gebieden.

 

XX  Team SSO