Startpagina » Blog » Fashionista's aan het woord: Prishella

Fashionista's aan het woord: Prishella

Fashionista's aan het woord: Prishella

22 jun. 2017 18:10

Dit keer in Fashionista's aan het woord: Prishella. Zij heeft inmiddels als blogger de 20K volgers bereikt en groeit met de dag meer.

Hi there!

Schermafbeelding2017-06-22om184547-4.png
Ik ben Prishella, 22 jaar oud en woon in Den Haag. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en focus me momenteel op Instagram.

Tijdens mijn studie merkte ik dat ik mode steeds interessanter vond en er ook steeds mee wilde experimenteren, mede dankzij de komst van Instagram en instabloggers.

Schermafbeelding2017-06-22om183113.png

Mijn insta addiction groeide en ik wilde er stiekem meer mee dan enkel mensen volgen. Ik besloot ervoor te gaan en begon mijn outfits te delen, zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.

Schermafbeelding2017-06-22om183333.png

Ik denk dat de meeste mensen het wel met me eens zijn als ik zeg dat hoe meer je ergens mee bezig bent, hoe leuker je het gaat vinden. Dat geldt in ieder geval wel voor mijn passie voor mode, ik raak super gemotiveerd door bloggers, Instagram en Pinterest en durf steeds meer stijltjes te proberen. Mijn stijl is sowieso eigenlijk vrij moeilijk te definiëren, ik draag gewoon wat ik leuk vind. Meestal sta ik voor mijn kast en trek ik er net zoveel items uit tot ik een outfit vind waar ik me op die dag prettig bij voel. Ik moet wel zeggen dat mijn fashion favorites per seizoen of periode verschillen, ik heb nu bijvoorbeeld een obsessie met roze en blush tinten. Hetzelfde geldt voor waar ik shop, ook dit verschilt echt per periode. Momenteel ben ik verslaafd aan Stradivarius en Asos omdat zij ook kleding voor kleine mensen maken haha.

Schermafbeelding2017-06-22om183708.png
Zoals ik al zei haal ik veel inspiratie uit Instagram, mijn favoriete (''grote'') bloggers zijn Claartje Rose, Queen of Jetlags, Kenzas, Negin Mirsalehi en Lizzy van der Ligt maar persoonlijk vind ik iedereen op Instagram inspirerend. De wereld zit vol met creatieve mensen en ik vind het top dat je door een platform als Instagram meer van die creativiteit kunt zien en er wat van op kunt steken.

Liefs,

Prishella

 

Schermafbeelding2017-06-22om183957.png

Schermafbeelding2017-06-22om185126.pngSchermafbeelding2017-06-22om185322.png

Lees meer »