Delivery

Delivery

 Delivery & returns. 

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle streetstyleonline (hierna te noemen als ‘SSO’) klanten op het moment dat er een bestelling wordt geplaatst bij SSO.

Door gebruikt te maken van de website streetstyleonline.nl, accepteer je de algemene voorwaarden en ben je hieraan gebonden. Om deze reden is het van belang dat je voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling op de hoogte bent van de voorwaarden. SSO behoudt het recht om de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennis aan onze klanten te verstrekken. Echter zullen wij de voorwaarden ten alle tijden beschikbaar stellen voor onze klanten op de website.

Ontvangst:

De bestelling die u geplaatst heeft wordt binnen 5 werkdagen verzonden indien anders aangegeven. Indien er geen contact met u wordt opgenomen kunt u er van uit gaan dat de 5 werkdagen worden aangehouden. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te vesturen.

Retourneren:

De bestellingen dienen geretourneerd te worden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst, in de originele verpakking en bijgevoegd het retourformulier. Dit betekent dat de producten niet beschadigd, gedragen of vuil zijn op het moment dat deze geretourneerd worden. Het retour formulier dient u aan te vragen, dit door middel van mail contact.

Contact: 

Voor meer vragen kunt u een mail sturen naar info@streetstyleonline.nl